Image

Rörelsefinansiering

Strävar ni mot en långsiktig vision med tydligt definierade delmål? Eller vill ni kunna agera blixtsnabbt när rätt tillfälle bjuds? Oavsett hur ditt företags expansion ser ut måste rörelsefinansieringen matcha med varje steg du tar.

Med Accessa Finans vid din sida kan du förbättra likviditeten och göra affärer och investeringar utan att tappa fart eller att släppa målen ur sikte.

Vår typiska kund är ett snabbväxande företag, ofta inom IT och teknik, som vill växa på marknader både i och utanför Sverige.

Vi hjälper till med:

Finansiering utan gränser!
Att finansiera fakturor ställda till utländska företag kan vara svårt och tidskrävande. På Accessa Finans är vi vana vid exporterande svenska företag. Ofta med stora, globala företag som kunder. Vi hittar lösningar som finansierar exportfakturorna.

Frigör kapitalet!
Med Accessa Finans som samarbetspartner behöver du inte vänta på att få betalt från dina kunder, du får ökad likviditet samma dag och slipper låsa kapitalet i kundfordringarna.

Säg alltid ja till en bra affär!
Vi underlättar ditt företags snabba expansion när din bank kan ha svårt att hålla jämna steg. Vi ser till att investeringar och inköp kan göras. Vårt mål är att du aldrig ska behöva tacka nej till en bra affär på grund av tillfälligt likviditetsunderskott.

Nöjdare kunder genom längre kredittider!
Genom oss kan du ge dina kunder längre betalningstider utan att behöva binda kapital. Ett sådant erbjudande kan vara avgörande för att knyta till sig nya kunder i en nystartad verksamhet.

Kunder som betalar i tid!
Vi har märkt att våra kunders kunder prioriterar fakturor som hanteras av oss. De betalar helt enkelt snabbare när Accessa Finans står som betalningsmottagare.

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig att skapa bättre förutsättningar för er tillväxt? Ring eller mejla oss så tar vi ett möte!
08 – 678 6 678
sales@acaciafinans.nu

Image Image