Solute Technologies AB

Solute Technologies AB startade 1997 och vår huvudsakliga verksamhet är utveckling, drift och försäljning av Hantverksappen som är en molnbaserad tjänst för hantverkare. Hantverksappen stödjer det dagliga arbetet från första kundkontakt till dess att jobbet är klart och fakturan skickas.

Vilka utmaningar har bolaget och hur hjälper Accessa Finans till?

Vi har investerat i utvecklingen av Hantverksappen samt uppbyggnad av sälj och serviceorganisation för att hantera tjänster och kunder. Vi har klarat detta med eget kapital, lån från Almi och utan någon extern Investerare.

Likviditetssituationen hade blivit mer ansträngd och administrationen hade blivit tyngre i vår tillväxtfas utan Fakturaköp och hjälp från Accessa Finans.

Varför valde bolaget Accessa Finans?

Det var från början en rekommendation, men vi förstod snart att de ger bra service samt att de är enkla och smidiga att samarbeta med.

Vi känner oss som en stor kund trots att vi är små, säger VD Joacim Liljeholm.

Image Image

Cartina AB

Cartina grundades 2013 och är ett snabbväxande och innovativt Management Consulting bolag som är fokuserat på digital och hållbar strategi samt transformation. Vi inspirerar till digitalt och hållbart ledarskap både hos kunder och kollegor. Tillsammans identifierar vi digitala möjligheter för att möta globala och lokala utmaningar, driva de förändringar som krävs för att förverkliga dessa möjligheter och skörda effekterna av en företagsstrategi byggd på en konkurrensfördel baserad på smart teknikval.

Vilka utmaningar har bolaget och hur hjälper Accessa Finans till?

 

Som tillväxtbolag har vi periodvis utmaningar med likviditeten och genom att kunna sälja fakturor till Accessa Finans hjälper det oss att kunna planera och säkra likviditet så att vi inte behöver bekymra oss för den.

Varför valde bolaget Accessa Finans?

Vi har valt att arbeta med Accessa Finans pga av den kundnära service vi upplever samt att vi tillsammans hittat en flexibel lösning som passar vår affärsmodell, säger CFO Josefine Thrane.

Image Image